Elveszett Világ
Légy üdvözölve, Kalandozó!


Az Elveszett Világ Magyarország első számú magyar nyelvű számítógépes szerepjátéka. Az eredeti játék 1995 nyarán indult, a jelenleg játszható verzió ennek továbbfejlesztett változata. Készül az Elveszett Világ 2, ami teljesen új, friss alapokon nyugvó játék lesz...

A játék roppant egyszerű; csak egy TELNET terminálra van szükséged a belépéshez. A cél az hogy az általad irányított karaktert a lehető legjobb szintre fejleszd, a lehető legtöbb tapasztalati pontot szerezd neki. A játék akkor lesz az igazi, a legjobban élvezhető, ha beleéled magad a karaktered szerepébe és szinte nem is az általad irányított karakter hanem Te kalandozol a Világban. Ennek persze vannak veszélyei is: tudni kell elválasztani a valós és "Elveszett" Világot.

A játékba bármikor be lehet lépni, semmiféle hátránya nem származik senkinek abból hogy mikor lép be először. Minden pillanatban találkozhatsz hozzád hasonlóan teljesen kezdő karakterekkel éppúgy mint félisten szintű tapasztalattal rendelkezőkkel. A Világ kalandozói alapvetően barátságosak, de vigyázz, vannak, akik rablással, fosztogatással keresik - keserves - kenyerüket ;-).

A játék készülő verziójáról: az új harcrendszer, csapatrendszer, új iskolák, területek és küldetések fejlesztése sajnos nagyon elhúzódott. Mielőbb szeretnénk azonban tesztelésre kinyitni a játékot, a jelenlegi béta verzió kiemelkedő játékosai számára. A tesztnyitás várható (és egyre közeledő) időpontjáról és az ezzel kapcsolatos tudnivalókról az Elveszett Világ tábláin és a közérdekű hírekben olvashatsz majd.


Vissza a Főoldalra Az oldalak megtekintéséhez 800x600-as felbontást és min. 256 színt ajánlunk.
Ha bármilyen ötlete, javaslata van, kérem írjon a következő címre: mudadm@elveszettvilag.hu
© Elveszett Világ - utolsó módosítás: 2013 április 17.