Elveszett Világ
Az alkotók

Az Elveszett Világ éli mindennapjait és közben folyamatosan fejlődik. Ezt azok az emberek teszik lehetővé, akik bekerülhettek az alkotók közé, és szabadidejük nagy részét arra áldozzák, hogy ötleteiket megvalósítsák, új területeket készítsenek, valamint - mert bizony erre is szükség van - felügyeljék a játékot, segítséget nyújtsanak a játékosok problémáinak megoldásában.
Alkotónak (wizardnak) lenni nehéz, de egyben örömmel és sikerélménnyel teli dolog. Az alkotók között komoly munkamegosztás, hierarchia és rend van, és ez teszi az Elveszett Világot olyan hellyé, ahol igazán jó dolog játszani (és persze új területeket csinálni). Lássuk hát, hogy kik is ezek az emberek, akik lehetővé teszik számunkra a szórakozást:
(A wizardok listája sosem lehet teljes, hiszen a munka jellegéből adódóanvan, aki csak pár hónapig dolgozik az Elveszett Világban, de van, aki már szinte a kezdetek óta itt van)

Flex
(Valter Krisztián)
Yahoo
(Mészáros Tamás)
Mick
(Fülöp Miklós)
Herodes
(Hidas Péter)
Sziki
(Szikszai Tamás)
Csimbók
(Csorba János)
Littlepety
(Arató Péter)
Vihar
(Csala Robert)
Uyeshiba
(Czimbalmos Árpád)
Muszashi
(Vizsy Ferenc)
Ample
(Xen Csaba)
Zelin
(Doma Péter)
Lujoe
(Tota Lajos)
Thunder
(Nagy Kasza Péter)
Aletta
(Szekeres Márta)
Bombook
(Szilvássy Attila)
Ignis
(Tóth Csaba)
Loncarm
(Nagy Zsolt)
Adso
(Váczi Barnabás)
Abiondi
(Rostás Zoltán)


És a jövő igéretei, akik friss wizardok, de még sokra vihetik az Elveszett Világ alkotói között:
Bist, Icebird, Seen, Lopatowsky, Mallior, Schawo, Szamy, Turk, Westbam, Napocska, Chrisz, Danette, Ems, Galek, Gamma, Keror, Kommon, László, Lyenna, Selion,...

.. vagy írhatsz nekik levelet is: <név>@mud.westel.hu

Vissza a Főoldalra