A csavargóról általában

(Köszönet Endornak)

 

10. szint után lehet beállni valamelyik iskolába a nindzsa, bárd, tolvaj közül. Addig pedig lehet játszadozni az alap csavargó parancsokkal J . Társulás után kapsz egy vándorbotot amely segítségével harcolhatsz is akár, de a fő célja az itthon-hazamegy parancsok. Az előbbi hatásár a lokációt kijelölheted az otthonodnak még az utóbbi paranccsal erre az otthonodra mehetsz haza. Sok sikert mindenkinek és jó csavargást J .

 

Képzettségek:

Alkudozás, dobó, kétkezes fegyver, kétkezes harc, kéziharc, lopózás, lövő, mechanika, rejtőzés, szúró, támadás, vágó, védekezés, zúzó

 

Parancsok:

Bűv: Ezzel a paranccsal, csodálatos bűvészmutatványokkal szórakoztathatod a körülötted levőket. Választhatsz, hogy labdával, pénzzel vagy késekkel ügyeskedsz. Használata: buv <labda, pénz, kés>.

 

Élesít: Az élesít paranccsal éles, és hegyes fegyvereid teheted veszélyesebbé. Szükséges hozzá egy fenőkő. Használata: élesít <fegyver>.

 

Értékes: Az értékes paranccsal értékesebbé tehetsz tárgyakat, ám szükséges hozzá egy Fényező Készlet is.

 

Esély: Az esély paranccsal megbecsültetheted ellenfeled ellenálló képességét. Ne bízz benne, nem biztos, hogy mindig igazat mond.

 

Hallgatózik: A hallgatózik paranccsal a környezetedben lévő élőlények légzését, hallhatod meg. Természetesen akkor is meghallod, ha az élőlény láthatatlan.

 

Kémlel: Ezzel a paranccsal a környező szobákba kémlelhetsz be.

 

Lepihen: Ezzel a paranccsal tudsz leülni, pihenni, ha életerőd, kitartásod vagy mágikus pontjaid a maximum alatt vannak. Nem tudsz pihenni, ha csatázol, vagy ha szellem vagy. Pihenés alatt csak néhány parancsot használhatsz. Pl.: pont, néz, mond, felkel, és a csatornák. Valamivel táposabb a pihen parancsnál, de ez indokolt, hiszen te, mint csavargó, tapasztaltabb vagy a kikapcsolódásban. Érdemes bealiasolni a “p.” helyére a pihen helyett.

 

Lesújt: Használat: lesújt <ellenfél> Ez a parancs arra szolgál, hogy harc közben, vándorbotod segítségével az ellenfélre mágikus ütést mérj, amely sebzi őt, ha eltalálod. Egy-egy ütés némi előkészületet igényel, várnod kell az alkalomra. Költsége: 35 mana.

 

Rámosolyog: Használat: mosolyog [játékos]. Küldj egy mosolyt a játékosnak, vagy a szobában mindenkinek :-)

 

Világérzés: A világérzés parancs az érzésed az egész világra kiterjeszti, ám cserébe nagyon sok manát elvesz. A feltétele, hogy 5nap, 5óra játékidőd legyen. Használata: világérzés <üzenet>.